the future of recycling is here 

reciclon românia

Comandă acum un curier care să colecteze deșeurile direct de la ușa ta !

Beneficiile oferite de Reciclon

Află mai multe despre funcționalitățile și beneficiile care te vor convinge să devii client Reciclon

Accesibilitate

Serviciile Reciclon  sunt accesibile tuturor utilizatorilor în orice moment al zilei printr-un formular de comandă online 7/7.

Flexibilitate

Deșeurile pot fi preluate din orice locație aleasă de client, inclusiv direct de la ușă (apartament, vilă, sediu firmă etc.), în 24h cu interval opțional.

Transparență

Fiecare utilizator are posibilitatea de a verifica comanda făcută și de a rămâne la curent cu aceasta prin operatorul alocat.

Conștientizare

Utilizatorul are oportunitatea de a-și conștientiza propriul  comportament de consum, putând urmări statistici realizate în timp real.

colectăm direct de la ușa ta 

află cum te putem ajuta

Cunoaște povestea Reciclon

Despre noi

Adresă:

București, România

Email:

reciclon.romania@gmail.com

Telefon

0736 373 772

Reciclon este un start-up românesc ce încurajează integrarea sustenabilității în viața de zi cu zi a oamenilor prin intermediul unei platformei care se adaptează la comportamentul individual cotidian. Obiectivul nostru este de a facilita procesul de colectare și transport al deșeurilor menajere, transformându-l într-unul accesibil și prietenos pentru toată lumea.

Reciclon a luat naștere în urma câștigării hackathonului Hack FutureWork, organizat de Top Minds, în colaborare cu Up România, atunci când a intrat în Sincrotron, cel mai rapid accelerator de business din România.